Voedertassen voor Natuurpunt (Carrefour Herent)

Ten voordele van Natuurpunt

Wij verkopen zelfgemaakte vogelvoedertassen ten voordele van de natuurgebieden in onze gemeente die beheerd worden door Natuurpunt (Kastanjebos, Molenbeekvallei en Ter Neppen). Op zaterdag 21 december zijn wij aanwezig in de Carrefour van Herent. En op zondag 22 december doen we onze actie nog eens over aan de Delhaize in Veltem-Beisem.

Waarom dit goed doel?

De natuur in Vlaanderen staat onder druk. Daarom is het belangrijk dat een organisatie als Natuurpunt de weinige natuur die ons nog rest beschermt en versterkt. Dat is niet alleen goed voor de biodiversiteit, maar ook voor het klimaat en onze eigen welzijn.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel