VLFP FIBRO-LOTJES DEURNE

Ten voordele van Vlaamse Liga voor Fibromyalgie-Patiënten

Tijdens crea namiddagen maken we warmte kussens met lijnzaad, geboortepakketjes voor de mama's & papa's, knuffelpopjes, gepersonaliseerde shoppingzakjes , groentezakjes ter vervanging vd plastiek zakjes in de supermarkten, ea.
We zullen deze oa verkopen op Kerstmarkten Zondag 8 december: Dienstencentrum / SF Groen Zuid Fodderiestraat 117 | 2660 Antwerpen

Info : dani.de.rouck@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Ik begeleid de VLFP praatgroep voor Fibromyalgie Patiënten in Deurne en samen willen we de liga ondersteunen door allerlei handgemaakte spullen te verkopen, ook op Kerstmarkten in dienstencentra in Antwerpen en Brasschaat.

Vlaamse Liga voor Fibromyalgie-Patiënten

De Vlaamse Liga Fibromyalgie Patiënten of kortweg VLFP vzw is een vereniging die werkt met en voor fibromyalgie-patiënten om ondersteuning te bieden aan lotgenoten en hun omgeving. Patiënten kampen met verschillende klachten tegelijk: pijn, stijfheid, hoofdpijn, darmproblemen, vermoeidheid, slaapstoornissen. Het zijn dus chronische pijnpatiënten. Typisch is de drukpuntgevoeligheid op een aantal specifieke punten of "tender points". De lotgenotensamenkomsten in Vlaanderen, nu op 21 locaties, vormen een belangrijk luik van onze werking. Dit behelst voor een stuk het vinden van de juiste contactpersonen om de groepen te begeleiden, hun opleiding & bijscholing en de verwerking van de administratie. VLFP organiseert ook voordrachten geeft een ledenblad uit en informeert via brochures/FB/website/telefoonpermanentie. We zijn ook actief lid van Reumanet en het Vlaams Patiënten Platform ( VPP )
VPP is ook de eerste gesprekspartner van de diverse regeringen .

Bekijk dit goed doel