VLAMmetjestocht

Ten voordele van Huize Eyckerheyde vzw

De school organiseert een wandeltocht vanaf 18u. Met een lantaarn kan je een uitgestippelde route volgen. Onderweg kan je luisteren naar vertellingen, kerstliedjes beluisteren, een warm drankje drinken, proeven van zelfgemaakte koekjeswafeltjes,... We stappen ook voorbij Eckerheyde. De opbrengst gaat hier naar het het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Onze school steunt graag mensen dicht rondom ons. We wisselen af met een organisatie die kansarme kinderen steunt in Haïti. Dit jaar is Eyckerheyde aan de beurt. De VZW is op loopafstand van de school. Kinderen kennen het verzorgingscentrum. In het verleden hebben we nog samen gewerkt. De opbrengst gaat vaak naar hulpmateriaal voor de bewoners. Het stimuleert de leerlingen als ze concreet kunnen zien waarvoor de opbrengst dient.

Huize Eyckerheyde vzw

Wij zijn een voorziening voor volwassenen met een meervoudige beperking. Momenteel wonen er 60 bewoners bij ons, opgedeeld in 6 leefgroepen van 10. Bedoeling is dat we binnenkort 94 bewoners kunnen opvangen. Het is een groep met heel diverse zorgvragen; bewoners met een grote verzorgingsvraag, bewoners die heel basaal begeleid moeten worden, bewoners die gestimuleerd moeten worden, bewoners die vragen voor prikkels te doseren,... . Met de opbrengst van Music for Life kopen wij materiaal aan om activiteiten te begeleiden. (vb drukknoppen zodat zij zelf een computer kunnen opzetten, of de mixer aanzetten)

Bekijk dit goed doel