vlammetjes boven de wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Wij verkopen zelfgebakken zandkoekjes in de kinderopvang en omgeving ten voordele van Boven de Wolken.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn medewerkers van kinderopvang Ines uit Marke. Dit project spreekt ons heel erg aan. Wij werken dagelijks met baby's en kinderen . Enkele ouders bij ons hebben ook al een baby'tje verloren. Wij hebben hen daarin gesteund door ons medeleven te betuigen, naar hen te luisteren en een hart onder de riem te steken. We weten met dit project dat dit voor de ouders een blijvende herinnering is waar ze heel veel houvast aan kunnen hebben en hen kunnen helpen om deze moeilijke periode door te komen.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel