Vlammen verzamelen

Ten voordele van Stichting Pelicano

Als kinderen flink werken, krijgen ze na afloop van de therapie een sticker. Na 10 stickers kunnen de kinderen steeds een cadeautje kiezen.
Nu kunnen ze dit ook, maar ze kunnen ook een vlammetje van de warmste week kiezen. Dit komt overeen met 2 euro. Alle vlammetjes worden verzamelt in een urne zodat de kinderen zelf ook kunnen volgen hoeveel vlammetjes al in de pot zitten.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een logopediepraktijk die voornamelijk met kinderen werkt.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen kansen krijgt om zich te ontplooien tot wie ze zijn en wat ze echt kunnen. Een beetje hulp is daarbij soms nodig.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creƫren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiƫle ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel