Vlaamse Hutsepot

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Op zondag 1 december serveren we overheerlijke klassieke Vlaamse hutsepot à volonté. In het Auditorium van Sint-Paulus verwelkomen we jullie graag voor een lekker aperitief vanaf 11 uur. We zorgen voor een gezellige en kerstige sfeer. Kaarten reserveren kan via culturele.centrale.zwevegem@proximus.be of bij de leden van de Culturele Centrale. Volwassenen 15 euro en kinderen 8 euro.

Waarom dit goed doel?

In de regio is Groep Ubuntu x 8K een sterk groeiende sociale onderneming. Wij dragen deze organisatie een warm hart toe en willen hen een extra duwtje in de rug geven door een actie op te zetten voor de vernieuwing van de rustruimte voor de mensen met een beperking. Er zijn een aantal nauwe linken tussen de organisatie en de Culturele Centrale. We zetten ons met alle plezier in om deze vzw!

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel