Vivato Duaal

Ten voordele van Saying Goodbye

Wij leren voor zorgkundigen & wij zien het rouwproces vaak gebeuren in onze richting. we vinden dat er hier veel te weinige aandacht naar toe gaat. dus zetten wij ons hier voor in.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn leerlingen van het 7e jaar Kinderbegeleider & Zorgkundige duaal. Wij vinden deze actie een leuk initiatief om als goed doel te steunen!

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel