Visjes for life

Ten voordele van TEJO Kortrijk

Gehaakte visjes als hanger voor een boekentas of sleutelbos omdat iedere jongere (en ook volwassene) zich als een vis in het water zou voelen.

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor dit vrijwillig initiatief omdat TEJO een plek is waar jongeren -laagdrempelig- hun verhaal kwijt kunnen. Jongeren die zich niet goed in hun vel voelen, moeten daar makkelijk over kunnen praten. Ze zijn immers onze toekomst en elk verhaal telt.
Enige tijd geleden maakte ik kennis met Ingrid de Jonghe, de initiatiefneemster van TEJO. Haar bezieling en gedrevenheid zijn aanstekelijk en bewonderenswaardig.

TEJO Kortrijk

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig maakt? Word je gepest? Ben je boos over iets? Voor TEJO Kortrijk maakt het niet uit. Spring bij ons binnen en doe je verhaal. Wij bieden gratis, onmiddellijk, kortdurende en anonieme hulp aan, met of zonder afspraak. Vanaf het eerste gesprek krijg je een vaste professionele therapeut waar je wekelijks of tweewekelijks mee mag afspreken. We bekijken samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Bekijk dit goed doel

Video's