Vijfse middenstand presenteert op zaterdag 30 november 'Lichtjes aan de Leie'

Ten voordele van MSA-AMS.be

De Vijfse Middenstand presenteert op zaterdag 30 november 2019 - DE LICHTJES AAN DE LEIE – een herfstwandeling om 18u met stops en een sfeervolle herfstmarkt. Op deze markt, tevens het eindpunt rond 20u is de warme buurt ‘de Waterhoek’ aanwezig met een herfst chalet ten voordele van de Warmste Week. Bij ons kan je terecht voor een Balleys-hot-chocolade, Omer, cava en andere dranken aan democratische prijzen. Om de honger te stillen is er de grote Wokpan. De opbrengst gaat naar onderzoek voor MSA een neurologische aandoening waarbij zenuwcellen van specifieke hersenen afsterven. Dank namens alle MSA patiënten en Hadewijck De Volder, vrouw van bestuurslid Fred Verhaeghe.

Waarom dit goed doel?

Voor meer financiële ondersteuning van neurologische ziekten zoals MSA, voor verder onderzoek, te veel krijgen de patiënten de diagnose van Parkinson.

MSA-AMS.be

Meervoudig of Multiple systeem atrofie (MSA) is een progressieve neurologische aandoening. Het kan ook U overkomen!
MSA-AMS. Belgium vzw, is de stem van alle MSA-patiënten in Belgium;. Dat zijn naar schatting 300 tot 500 mensen. Wij willen het brede publiek en professionele gezondheidswerkers bewust maken van de problematiek van MSA. Daarnaast streven we naar meer wetenschappelijk onderzoek rond deze zeldzame en ongeneeslijk ziekte.
Alle giften van MFL gaan naar het wetenschappelijk onderzoek van het UZA en EMSA-SG, The European Multisystem Atrophy Study Group ;

Wij danken u om voor MSA te kiezen.

Bekijk dit goed doel

Video's