Vesalius verpleegkunde zet zich in voor de warmste week

Ten voordele van Vestiging De Bolster

Iedere klas doet een activiteit om geld in te zamelen voor het goede doel. Acties zijn chocomelk met pannenkoek, lipbalsems met quote, snoepzakjes, warme wafels, hotdogs,...

Waarom dit goed doel?

Met onze school, Vesalius verpleegkunde campus Kortrijk, zetten wij ons ieder jaar in voor een goed doel. Dit jaar kozen wij voor De Bolster omdat wij ons willen inzetten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Onze studenten krijgen de kans om binnen de Bolster stage te lopen en daarom vonden we het goed om hiervoor wat acties te ondernemen zodat men een aankoop van nieuwe fietsen kan doen.

Vestiging De Bolster

Het trACee is een activiteitencentrum voor mensen met een psycho-sociale kwetsbaarheid. Ze bieden dagelijks activiteiten aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dagelijks wordt er gekookt met verse producten die geschonken worden door de Voedselbank en W13, er is een semi-industrieel atelier, crea atelier, vormingen, ..... Een team van 4 begeleiders staat dagelijks klaar om alle doelgroepmedewerkers op te vangen en te ondersteunen waar nodig.

Bekijk dit goed doel