Verkoop wafels en truffels

Ten voordele van Vzw Samen Ouder

U kan ons steunen door vanillewafels, chocoladewafels & truffels aan te kopen. Dit is zeker geen verplichting!
Wanneer u graag iets wil bestellen, kan dit door onderstaand strookje in te vullen voor 8 november 2019.
Gelieve het juiste bedrag CASH te betalen in een gesloten enveloppe! Samen met het inschrijvingsstrookje mag je deze enveloppe in de zwarte brievenbus aan het onthaal deponeren, met de vermelding ‘liftbus’.
U ontvangt uw bestelling in de week van 25 november 2019.
Alvast bedankt!

Waarom dit goed doel?

Omdat wij in een wzc werken dat onder de koepel van Samen ouder valt. Wij zouden dus graag meer met onze bewoners op uitstap gaan.

Vzw Samen Ouder

Vzw Samen Ouder biedt in het Waasland een warme thuis aan 600 ouderen. Naast het zorgaanbod is er in de 5 wzc's een uitgebreid activiteitenaanbod. Net zoals onze bewoners vinden wij dat de verhuis naar een wzc geen obstakel mag vormen om verder deel te nemen aan het maatschappelijk leven : een familiebezoek, winkelen, cultuur opsnuiven, supporteren voor een wedstrijd, ... . Door zorgbehoefte is vervoer met een gewone wagen of openbaar vervoer vaak niet mogelijk Daarom zamelen wij geld in om een liftbus aan te kopen. Wij willen al onze bewoners maximaal de kans geven om hun sociale contacten te onderhouden en te blijven genieten van het leven. Elke uitstap tovert een glimlach op hun gelaat. Door uw gift help ook jij mee hun dag mooier te maken!

Bekijk dit goed doel