Verkoop uit de herfsttuin: de laatste boeketjes

Ten voordele van Stan - Trefpunt Verstandelijke Handicap

Met de laatste bloemen uit mijn tuin maak ik kleine boeketjes die ik te koop aanbied aan buren, vrienden en toevallige voorbijgangers.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter heeft een verstandelijke handicap. We zijn al jaren lid van de vereniging. We waren op zoek naar een aangepast kamp, maar vonden er zoveel meer: ontspannende activiteiten, ervaringsuitwisseling met gezinnen in dezelfde situatie, steun, informatie, begrip, vriendschap, en een boeiende vrijwilligersjob. Sinds ik voorzitter geworden ben, weet ik ook hoe moeilijk het is om zonder structurele subsidies toch te kunnen blijven voldoen aan de vraag van zoveel mensen.

Stan - Trefpunt Verstandelijke Handicap

Beter leven met een verstandelijke handicap? Het kan. In een samenleving waar er plaats is voor iedereen. Trefpunt Stan is een organisatie waar mensen met een verstandelijke handicap en hun gezinnen met vereende krachten naar zo’n samenleving streven.

Personen en gezinnen die leven met een verstandelijke handicap komen niet zelden onder druk te staan in hun moeizame zoektocht naar geschikte ondersteuning en een goed evenwicht tussen hun hun job en hun gezin. En dan is het dikwijls ook nog lang wachten op de nodige zorgbudgetten.

Door zich bij Trefpunt Stan aan te sluiten kunnen zij de nodige kracht opdoen om de uitdagingen waarvoor zij staan beter aan te kunnen.

- Bij Stan kunnen mensen met een verstandelijke handicap en hun gezinnen zich samen met lotgenoten ontspannen.
- Stan is een ideaal platform om ervaringen uit te wisselen.
- Stan deelt zijn eigen ervaring en kennis.
- Stan verdedigt de belangen en rechten van mensen met een verstandelijke handicap.

Bekijk dit goed doel