Verkoop kerstdecoratie

Ten voordele van De Kompanie

Wij maken mooie decoratie aan een zeer democratische prijs en met de hulp van onze jongeren.

Waarom dit goed doel?

Mijn zoon heeft een beperking en is lid van deze super toffe organisatie. Ik als ouder probeer zo veel mogelijk centjes bij elkaar te halen zodat ik zijn droom kan waarmaken . Droom = het bouwen van een huis met 15 studio's zodat hij met zijn vrienden kan samenwonen.

De Kompanie

ATELIERWERKING en WOONPROJECT
Vzw DE KOMPANIE

vzw De Kompanie is enerzijds een inclusief creatief atelier voor jongeren met een fysieke, mentale en/of visuele of auditieve beperking vanaf 14 jaar. We doen creatieve activiteiten maar gaan evengoed zoals andere jongeren eens naar de cinema of sluiten aan bij activiteiten van de stad. Inclusie van onze jongeren in de maatschappij is voor ons het uitgangspunt.

Anderzijds is vzw De Kompanie ook (een groep ouders) die voor deze jongeren een woonproject aan het realiseren zijn zodat zij op hun eigen manier een eigen plekje kunnen hebben in Woonproject De Kompanie. Onze bouwgrond is bouwrijp ! Architect en team is volop bezig. Start bouw najaar 2019 begin 2020. Nu nog wat mooie acties en gulle schenkers en we kunnen nog beter dit droomproject waarmaken voor onze jongeren met een beperking.

Aangezien onze atelierwerking alsook ons woonhuis niet gesubsidieerd worden zijn wij dus heel erg blij met al jullie acties groot of klein !

Bekijk dit goed doel