Verkoop Hot-Dogs / T-Shirts

Ten voordele van Emiliani

Tijdens onze Truckrun op 25/08/'19 hebben wij Hot-Dogs en de stock van onze T-shirts verkocht voor het goede doel. Voor Emiliani in Lokeren willen wij ons steentje bijdragen en de personen die het financieel minder goed hebben om bv. een kampioenschap van hun sport bij te wonen een steuntje in de rug geven zodat zij toch kunnen deelnemen!

Waarom dit goed doel?

Vanuit onze VZW Truckers met een Hart Lokeren organiseren wij jaarlijks een Truckrun voor personen met een beperking / zorg. Telkens worden wij op deze dag geconfronteerd met de noden en zorgen voor deze mensen. De uitstap naar ons evenement is volledig kosteloos, maar we weten dat er door het jaar nog andere recreatieve en sportieve uitstappen gemaakt worden die wel geld kosten (bv. verblijf tijdens sportkampioenschappen). Hier kan niet altijd iedereen aan deelnemen vanwege deze financiële drempel, en daar willen wij ons steentje aan bijdragen.

Emiliani

Emiliani biedt mensen met een beperking en hun netwerk professionele ondersteuning bij het zelf invullen van hun leven op het vlak van wonen, leren, werken en vrije tijd.
Emiliani wil een multimedia project oprichten binnen de voorziening. Met ons multimediaproject willen we digitale media in onze werking verweven, willen we digitale media zichtbaar maken aan onze cliënten en hen ondersteunen in het gebruik er van.
Doelstellingen: Netwerkverruiming via digitale en sociale media, mediawijsheid en bescherming, informeren van cliënten, ontspanning en vrije tijd, stress- en pijnbestrijding, lichaamsfuncties verbeteren, communicatie verbreden.
Om onze doelstellingen te bereiken willen we een multimediaproject lanceren dat bestaat uit 3 onderdelen:
• Ondersteunende communicatie met iPad en Grid applicatie. • Snoezelen, pijn- en stressbehandeling met Virtual Reality • Pactieve beweging: Heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid.

Bekijk dit goed doel