Verkoop gepimpte pannenkoeken op Odisee campus Schaarbeek

Ten voordele van YAR Vlaanderen vzw

Op campus Schaarbeek van de Odisee hogeschool verkopen we gepimpte pannenkoeken, chocomelk én soep t.v.v. enkele goede doelen die onze studenten en alumni Gezinswetenschappen nomineerden. De verkoop gaat door op iedere lesdag tussen 14 en 19 december.

Waarom dit goed doel?

Studente Gezinswetenschappen Christy Schoels is vrijwilliger bij YAR. Zij nomineerde dit goed doel voor de opbrengst van onze kerstactie op campus Schaarbeek van Odisee.

YAR Vlaanderen vzw

YAR Vlaanderen biedt jongeren een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om hun leven en/of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige medewerkers.
YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. Het is net deze gemeenschap die de basis vormt van beide programma’s.

Bekijk dit goed doel