Verkoop gekantkloste kerstversiering en kunstkaarten

Ten voordele van THINK PINK

Op 30 november en 1 december opent 't Ordinaaltje tussen 14 en 18 uur zijn deuren om te klossen tegen borstkanker!
We maken kanten kerstversiering en verkopen deze ten voordele van Think Pink. Spring even bij ons binnen, kom kennismaken met kantklossen, kruip misschien zelf ook eens achter een kantkloskussen en koop een kanten sterretje van één van onze leden.
Laat één van onze kanten sterren deze kerst stralen aan het raam of in je kerstboom.

Niet zo'n fan van kant? Geen probleem! Kom toch even de sfeer opsnuiven en koop een handgeschilderde kunstkaart om de strijd tegen borstkanker te steunen.

Waarom dit goed doel?

De mensen in onze vereniging worden regelmatig geconfronteerd met borstkanker of met borstkanker in hun omgeving. We willen helpen deze ziekte tijdig op te sporen en te stoppen!

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel