Verkoop chocolade zeepaardjes

Ten voordele van HIPPOFARM

Vanaf woensdag 18 september 2019 verkopen wij via vrijwilligers, G-ruitertjes, sympathisanten, jaarmarkten, Kerstmarkten, deur aan deur verkoop, ... doosjes van Guylian Seahorse Selection 154g (16 stuks in 4 verschillende smaken) aan 6€ per doosje!

De opbrengst gaat integraal naar de vzw Hippofarm te Waasmunster!

Waarom dit goed doel?

Een kleinschalige vereniging met een warm, familiaal karakter! En vooral omdat de G-sport hier toch wel zéér centraal staat, niet enkel voor jongeren maar ook volwassenen.

HIPPOFARM

De VZW HIPPOFARM in Waasmunster is een sportvereniging, dat aangepast paardrijden verzorgt voor kinderen en volwassenen met een fysieke en / of mentale beperking. We zijn een kleinschalige vereniging met een sterk familiaal karakter. Foto's van onze activiteiten kan je terugvinden op onze website alsook op onze openbare Facebookpagina. Onze doelstelling is om de paardensport bij mensen met een beperking te bevorderen en hen de gelegenheid te geven om aan sport te doen, volledig aangepast aan hun noden.
Dankzij onze 1ste deelname aan De Warmste Week in 2018 hebben wij o.a. een nieuw therapiepaard alsook héél wat aangepast materiaal voor onze ruiters kunnen aankopen - zodat zij in optimale omstandigheden van het paardrijden kunnen genieten! Ook dit jaar willen we graag met de warme opbrengsten verder investeren in onze aangepaste infrastructuur en het nodige materiaal om onze G-ruiters tegemoet te komen!

Bekijk dit goed doel