Verkoop Champagne

Ten voordele van CHILD FOCUS

Vanuit mijn passie voor champagne, heb ik dit jaar gekozen voor de Brut Tradition champagne van het wijnhuis Philippe Moutardier. Deze is gelegen in Chezy-Sur-Marne (FR). De verkoop ervan is gestart sinds begin september en zal eindigen op 22/12 of zodra de 1500 flessen verkocht werden. De volledige opbrengst gaat naar Child Focus.

Waarom dit goed doel?

Elk jaar kies ik een goed doel dat gericht is op het welzijn en bescherming van de kinderen. Kinderen zijn een zwakke doelgroep in deze hectische maatschappij en verdienen alle mogelijke steun. Zij zijn ten slotte onze toekomst.

CHILD FOCUS

Onze organisatie is een stichting van openbaar nut en is actief onder de naam ‘Child Focus’.
We stellen zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 alles in het werk om vermiste kinderen en jongvolwassenen terug te vinden en om te strijden tegen seksuele uitbuiting van minderjarigen, zowel offline als online.

Een verdwijning of een geval van seksuele uitbuiting kan gemeld worden op het gratis noodnummer 116 000. Dat nummer is ook toegankelijk voor iedereen die een vraag of probleem heeft met betrekking tot internetgebruik door minderjarigen. Mensen die online op beelden van seksueel misbruik van kinderen botsen, kunnen dit anoniem melden via ons burgerlijk meldpunt stopchildporno.be. dankzij onze ervaring op het terrein, kunnen we ook actief inzetten op preventie.
Wij geven nooit op. We gaan nog een stap verder.

Bekijk dit goed doel