Verisure for Oscare Bakesale

Ten voordele van OSCARE

We roepen onze medewerkers op om hun favoriete zoete zonde te bakken en deze te komen verkopen op onze bake sale op het hoofdkantoor in Brussel

Waarom dit goed doel?

Verisure heeft meer dan 450 enthousiaste medewerkers over het hele land die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten te beschermen bij urgenties zoals inbraak, brand of medische noodgevallen. Ons gemonitord alarmsysteem integreert namelijk intelligente rookmelders die naast een geluidssignaal ook spreken en zeggen waar er brand is.

Beschermen zit dus in ons DNA en we willen graag graag Oscare mee ondersteunen door in onze 18 branches in heel België èn op ons hoofdkantoor in Brussel akties op te zetten om geld in te zamelen.

OSCARE

Oscare is een nazorg- en onderzoekscentrum voor patiënten met brandwonden en littekens.

Oscare tracht op een zo laagdrempelig mogelijke manier toegankelijke en betaalbare zorg te bieden voor kinderen en volwassenen met brandwonden buiten een ziekenhuiscontext.
Daarnaast wil zij bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor volwassenen en kinderen met brandwonden en littekens.

Daarnaast voeren we doorgedreven campagnes ter preventie van brand en brandwonden. We trekken met die projecten naar scholen, grote gezinsevenementen, dienstencentra en verenigingen.

Als niet gesubsidieerde vereniging is financiële steun van derden noodzakelijk.

Bekijk dit goed doel

Video's