Ventiquiz - 2019 edition

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Op 12 december 2019 is iedereen opnieuw welkom te Kuurne om te quizen voor het goede doel. De Ventiquiz belooft opnieuw een succes te worden en we gaan dan ook voor een recordopbrengst, dit jaar ten voordele van het Kinderkankerfonds. Draag jij dit prachtige fonds ook een warm hart toe? Breng dan vrienden, collega's en buren mee en neem deel aan De Ventiquiz - 2019 edition.

Per team van 4 personen wordt een bijdrage van 20 euro gevraagd. Daarnaast zijn er hapjes en drankjes aan democratische prijzen. De opbrengst gaat integraal naar Kinderkankerfonds!

Waarom dit goed doel?

Met onze Ventiquiz willen wij elk jaar een goed doel steunen waarvan dat wij allen een warm hart toedragen. Dit jaar kiezen wij voor Kinderkankerfonds en hopen wij een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel