VELVET FOR LIFE

Ten voordele van De Vijver vzw

Een tijdje geleden, lanceerden we ons eigen label: "Episodes by Velvet". Voor de Warmste Week kwamen we op het idee om een leuk cadeau-item te ontwerpen, iets dat iedereen kan gebruiken, en ook nog eens leuk is om te geven/krijgen.

Wij ontwierpen een mooi toilettasje, dat we lieten maken in België (HIB label). De tasjes zijn gemaakt van 100% zijde en zijn exclusief in onze winkel te verkrijgen.

Er zijn vier opties/stoffen. De tasjes kosten 35€ per stuk en zijn te verkrijgen in onze winkel: Velvet (Gelmelstraat 4, Hoogstraten) of per post (even mailen naar hello@velvestore.be).

De opbrengst van de tasjes gaat integraal naar vzw De Vijver.

Meer info via IG: @velvetstore.be

Waarom dit goed doel?

Wij vinden het belangrijk dat mensen met een beperking ondersteund worden in hun vrijetijdsbesteding, het aangaan van relaties, hun netwerk... Iets dat niet altijd zo vanzelfsprekend is, en waarbij ze vaak wat hulp kunnen gebruiken.

We hebben de vzw leren kennen via een familielid (broer, autisme). Op deze manier hebben we van dichtbij ervaren dat deze mensen vaak 'uit de boot' vallen, en (soms een pak) minder vaardig zijn in hun sociale relaties. MAAR daarom niet minder genieten (recht hebben op) van leuke activiteiten, gezelschap van anderen, een mooie omgeving, er gewoon 'bij zijn', eens buiten komen, etc.

Met kleine aanpassingen en intiatieven kan de levenskwaliteit er zo heel wat op vooruit. Wat meteen ook een positief effect heeft op deze van het hele gezin en/of hun omgeving.

De Vijver vzw

De Vijver vzw wil een aantal ontmoetingsruimtes en -tuinen inrichten waar onze cliënten mensen uit de buurt, hun familieleden, vrijwilligers en vele anderen kunnen ontmoeten in een fijne sfeer in een degelijke accommodatie of een groene tuin èn met de noodzakelijke hulpmiddelen. Samen dingen doen verbindt mensen. Concreet willen we een beleeftuin creëren met o.a. een aantal kruidenbakken, heel wat buitenspeelgoed en een snoezelschommel aankopen.

Bekijk dit goed doel