Vanalles voor Think Pink

Ten voordele van THINK PINK

We zijn begin dit jaar gestart met de verkoop van koeken.
Tijdens de paasperiode hadden we dan het idee gekregen om chocolade paasfiguurtjes te verkopen.
Omdat chocolade in de zomer nogal rap smelt zijn we begonnen met het maken van zakjes snoep om deze dan aan klanten op het werk te verkopen.
Onze laatste inspanning tegen het eind van dit jaar was een eenmalige verkoop van hotdogs aan het personeel van ons werk.

Waarom dit goed doel?

We hebben een collega die vorig jaar de diagnose van borstkanker kreeg. Ondertussen heeft ze een operatie ondergaan en bestraling gekregen en is ze sinds kort terug aan het werk.
Hoe dichter die persoon bij jou staat hoe meer je erbij gaat stilstaan want op het moment dat de diagnose gesteld word sta je als familie/collega/vriend heel dichtbij maar terwijl ook heel ver.
Je staat zo machteloos en je kan niet helpen.
Daarom willen we via deze weg een hart onder de riem steken en toch een beetje helpen door deze actie te steunen.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel