upcycle kerstkaarten verkoop

Ten voordele van BOS+ Vlaanderen

Ik maak zelf kerstkaarten met enkel gerecycleerd materiaal bv. magazines, kartonnen cornflakes dozen, tweedehands kerstprentjes, etc... en met behulp van vrienden verkopen we er zoveel mogelijk. Zo moeten er geen nieuwe bomen worden omgehakt en kan er geld worden ingezameld voor meer bomen.

Waarom dit goed doel?

omdat we moeten inzetten op klimaatverandering en meer natuurbehoud. Dit zal iedereen helpen, zo help ik mensen, dieren en natuur tegelijkertijd.

BOS+ Vlaanderen

BOS+ vindt dat bossen van cruciaal belang zijn, voor iedereen: dieren, planten én mensen. Bossen zuiveren onze lucht, zetten ons aan tot bewegen en zijn de ideale plaats om het jachtige leven even te vergeten. Jammer genoeg is er in Vlaanderen te weinig bos, en verdwijnt er ook wereldwijd nog steeds te veel bos. BOS+ wil in eerste plaats bestaande bossen beschermen en het duurzaam beheer ervan promoten. We werken onder andere aan de aanleg en inrichting van speelbossen en stadsbossen, het toegankelijk maken van bos, het klimaatbossenfonds, herbebossingsprojecten in de tropen, …

Bekijk dit goed doel