Unplugged for life

Ten voordele van Steunpunt Kinderepilepsie vzw

UNPLUGGED FOR LIFE: De Warmste Week

Met het jeugdhuis zetten we ons ook dit jaar opnieuw hard in voor de warmste week. Dit jaar organiseren we naast Comedymarathon ter ere van Jurgi ook een reeks optredens helemaal unplugged.

Op vrijdag 6 december komen Mark My Way, Moa en Here It Is langs in het café met enkel akoestische elementen. Ze komen deze keer los van hun eigen genre, en herleiden hun nummers naar de pure essentie. Daarnaast zal ook het café die avond baden in gezelligheid.

WAT:
Unplugged For Life
Met Mark My Way (Melodic Hardcore met Rap invloeden)
Moa (Alternatieve Rock)
Here It Is (Pop/indiepop)

Waarom dit goed doel?

Omdat één van de bandleden van Mark My Way in zijn dichte kring een kindje heeft verloren aan epilepsie.

Steunpunt Kinderepilepsie vzw

Het Steunpunt Kinderepilepsie is er voor kinderen met medicatieresistente epilepsie en hun naaste omgeving.

Onze activiteiten:
- Lotgenotencontact: wij - zelf ouders van een getroffen kind - zijn telefonisch en via mail bereikbaar voor een luisterend oor. We organiseren daarnaast diverse ontmoetingsmomenten zoals workshops, infonamiddagen en gezinsdagen.
- We werken aan specifieke projecten zoals de uitbouw van een oppasdienst en een betere ondersteuning van broers en zussen - 'brussen' van onze kinderen.
- We maken je wegwijs in de administratieve aspecten van zorgland. We stellen heel wat nuttige informatie ter beschikking via onze website, facebookpagina en nieuwsbrief. Op praktisch vlak ondersteunen we je o.m. door het gratis in bruikleen geven van aanvalsdetectieapparatuur.
- We brengen de impact van medicatieresistente kinderepilepsie op het gezin onder de aandacht. Meer bekendheid, leidt tot een groter begrip waardoor ook de zorg voor onze gezinnen beter wordt.

Bekijk dit goed doel