Tweedehandsbeurs Paardenmateriaal

Ten voordele van HACHIKO

Na een geslaagde eerste editie, doen we het dit jaar opnieuw! ♥

Iedereen kent het wel, overtollig paardenmateriaal dat je nooit meer gebruikt. Wat moet je er mee doen? Wij bieden de oplossing!

Op 1 december 2019 organiseert Hidalgo z'n tweede WINTER WONDERLAND TWEEDEHANDS PAARDENMATERIAAL BEURS!

WAT? Verschillende standjes met tweedehands paardenmateriaal aan scherpe prijzen, winterbar met gluhwein & warme chocomelk én heel gezellige sfeermuziek!

WAAR? In de binnenpiste bij Stoeterij Hidalgo, Oosteindeke 49a, 9991 Maldegem

WANNEER? Zondag 1 december 2019

DEELNEMEN ALS STANDHOUDER? Mailen naar: vibe@hidalgo.be

IEDEREEN WELKOM!♥

Jullie komen toch ook???

ENTREE: 1 euro --> rechtstreeks geschonken aan DE WARMSTE WEEK!

Ism: De Westeynde Ruiters🐴

Waarom dit goed doel?

Wij hebben een zwembad voor honden, vaak krijgen wij de honden van Hachiko over de vloer. Het is super om te zien hoe deze honden professioneel worden opgeleid tot hulphonden. En wat zij allemaal kunnen om het leven van iemand die het minder goed heeft toch vreugde in te blazen. Graag willen wij hen steunen.

HACHIKO

Hachiko vzw verandert levens door hulphonden te schenken aan personen met een motorische beperking en meldhonden aan personen met epilepsie. Assistentiehonden worden speciaal opgeleid om taken uit te voeren die voor het baasje niet evident of zelfs onmogelijk geworden zijn. Een assistentiehond is echter zoveel meer dan enkel praktische hulp. Ze zijn een steun en toeverlaat, een beste vriend en een bliksemafleider van de beperking. Wat zijn taak ook wordt, elke assistentiehond stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van zijn baasje. Een assistentiehond opent dus letterlijk én figuurlijk nieuwe deuren. Eén geplaatste assistentiehond die levenslang opgevolgd wordt, kost onze vereniging 25 000 euro. Omdat Hachiko niet wil dat de aanvrager van een assistentiehond een financiële drempel ervaart, schenken we onze honden gratis. Om dit te kunnen realiseren zijn we afhankelijk van giften en sponsoring.

Bekijk dit goed doel