TVH kerstmarkt

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Bij TVH organiseren we een kerstmarkt door en voor collega's. Verschillende collega's houden een standje open en verkopen lekkere wijnen, heerlijke baksels, gehaakte spulletjes, gezellige kersttruien etc. Onze collega's shoppen de allerleukste kerstcadeautjes en steunen bovendien het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Dit jaar werden vanuit het Sociaal Comité bij TVH al acties georganiseerd voor Crohn & Colitis ulcerosa Vereniging vzw, Make-A-Wish en De brugge vzw, Voedselverdeelpunt Zulte. Deze doelen geven we graag nog een extra duwtje in de rug met de opbrengst van de kerstmarkt.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel