TVH kerstmarkt

Ten voordele van Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

Bij TVH organiseren we een kerstmarkt door en voor collega's. Verschillende collega's houden een standje open en verkopen lekkere wijnen, heerlijke baksels, gehaakte spulletjes, gezellige kersttruien etc. Onze collega's shoppen de allerleukste kerstcadeautjes en steunen bovendien het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Dit jaar werden vanuit het Sociaal Comité van TVH al acties georganiseerd voor Crohn & Colitis ulcerosa Vereniging vzw, Make-A-Wish en De brugge vzw, Voedselverdeelpunt Zulte. Deze doelen geven we graag nog een extra duwtje in de rug
met de opbrengst van de kerstmarkt.

Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging

Het wordt voor een patiëntenvereniging zoals de Crohn en Colitis ulcerosa Vereniging vzw steeds moeilijker om de leden een waardevol tijdschrift, informatieve folders en kwaliteitsvolle service te bieden zonder daarbij beroep te doen op financiële steun. Ook het inrichten van informatienamiddagen, het updaten, vernieuwen en in stand houden van de website en het organiseren van een jaarlijkse Studie- en Ontmoetingsdag vergen een grote financiële inspanning.
De jaarlijkse onderzoekbeurzen die toegekend worden aan jonge artsen en wetenschappers, die, door onderzoek naar oorzaken en nieuwe behandelingen het lot van mensen met Ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa trachten te verbeteren, worden zeer gewaardeerd.

Bekijk dit goed doel

Video's