TRUFFELS EN WAFELVERKOOP TVV VERENIGING ANOREXIA NERVOSE - BOULIMIA NERVOSA

Ten voordele van Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

Als ervaringsdeskundige en “anorexic survivor” wil ook ik mijn steentje bijdragen voor de honderden andere patiënten die kampen met hetzelfde probleem als ik. Wilt u ook dit taboe de wereld uithelpen? Bestel dan snel uw doosje truffels of wafels bij mij & help zo het taboe rond eetstoornissen de wereld uit. En geef ons zo een extra duwtje in onze rug.

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor dit doel omdat ik als anorexia patiënte een verschil wil maken en anderen die het zwaarder hebben als mij een duwtje in de rug te geven. Als ervaringsdeskundige en “anorexic survivor” wil ook ik mijn steentje bijdragen voor de honderden andere patiënten die kampen met hetzelfde probleem als ik. Wilt u ook dit taboe de wereld uithelpen? Bestel dan snel uw doosje truffels of wafels bij mij & help zo het taboe rond eetstoornissen de wereld uit. En geef ons zo een extra duwtje in onze rug.

Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa

ANBN gaat als patiënten- en familievereniging samen op weg naar herstel bij eetstoornissen. Zo wil ANBN een hand reiken naar de zovele vrouwen en mannen die met een eetstoornis kampen. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Zowel personen met een eetstoornis als familie en vrienden zijn welkom! Verder willen de vrijwilligers van ANBN de bevolking (o.a. jongeren) informeren over eetstoornissen en dat doen ze op basis van hun eigen (familie-)ervaringsdeskundigheid.

Bekijk dit goed doel