(T)rillingen - celloklas speelt voor de warmste week

Ten voordele van Music Fund

Onze celloklas (academie Lede/Wichelen/Erpe Mere) groeide stevig. Een fijne bende, maar helaas passen we niet meer samen op het gebruikelijke podium om klasconcertjes af te sluiten met een collectief stuk.
Het idee om dat nog eens mogelijk te maken mondde uit in een actie voor de warmste week.
Op 18/12 om 19u30 spelen we met onze celloklas een concertje. De vrije bijdrages gaan integraal naar het goede doel!
In de aanloop hier naartoe houden we vanaf 18/11 tot 18/12 een oefenmarathon. Leerlingen kunnen zich laten sponseren voor x min aan x €/min. Ze bewijzen hun oefenprestatie via een online form.
Het is een ongelofelijke motivatie voor leerlingen om hun beste beentje voor te zetten, goed te oefenen, en podiumervaring op te doen! Een leerrijke ervaring dus waarvan de opbrengst integraal naar Music Fund gaat om zo ook anderen (die niet zomaar toegang hebben tot muziekinstrumenten of -onderwijs) kansen te geven!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn leerlingen van de kunstacademie Lede/Wichelen/Erpe-Mere. Wij bespelen allen een instrument. We hebben allemaal de kans gekregen om muziekonderwijs te volgen en genieten daar van!
Door Music Fund te steunen, kunnen we ook anderen die kans of ervaring gunnen.

Music Fund

Music Fund geeft muziek een kans en ondersteunt muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land.
In heel Europa zamelt Music Fund muziekinstrumenten in die na herstelling een tweede leven krijgen in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Ter plaatse worden instrumentenherstellers opgeleid.

Bekijk dit goed doel