Travéloco

Ten voordele van kompaan

Na even te acclimatiseren in Cusco, zal ik van Puno richting Chili fietsen. De bedoeling is om zo veel mogelijk kilometers af te leggen en tijdig in Patagonië te geraken. Na overleg met Cedric van Kompaan verkoop ik sport T-shirts aan familie en vrienden waarna ik de opbrengst aan Kompaan schenk. Het zou super zijn mocht VZW Kompaan met deze bijdrage een reis/dag kunnen organiseren voor een lid met dezelfde passie.

Waarom dit goed doel?

Vooral de combinatie van mijn eigen passie voor reizen en het sterk groeiende besef dat lichamelijke en geestelijke gezondheid helemaal geen evidentie is voor vele. We dreigen soms snel te vergeten dat mensen met een beperking niet alleen dromen om terug gezond te zijn, maar ook om de wereld te zien, al is het een klein deeltje… . Daarom zou het mooi zijn om met mijn eigen honger voor ontdekking iets klein te kunnen betekenen voor VZW Kompaan. Zo heb ik samen met Cedric hard gewerkt om een eerste batch sport-shirts klaar te krijgen die we dan verkopen aan vrienden, familie & collega’s. De opbrengst gaat dan integraal naar VZW Kompaan

kompaan

Kompaan vormt een brug tussen reizigers met een zorgbehoefte en vrijwilligers. Onze Kompaan-vrijwilligers bieden zorg en ondersteuning op maat aan iedere reiziger die wil genieten van een zorgeloze en zelfstandige vakantie.

Bekijk dit goed doel