Tourist LeMC For Life!

Ten voordele van YAR Vlaanderen vzw

Tourist LeMC en Steven van het veilinghuis Hammertime slaan de handen in elkaar voor het goede doel. Op 4 januari 2020 organiseren ze een benefietconcert ten voordele van YAR Vlaanderen. Een organisatie die zich inzet voor jongeren die een moeilijke thuissituatie hebben gekend. Initiatiefnemer Steven hoopt 25.000 euro bij elkaar te kunnen zamelen.

Waarom dit goed doel?

Wij dragen een warm hart toe aan organisaties die jongeren helpt het juiste pad te vinden.

YAR Vlaanderen vzw

YAR Vlaanderen biedt jongeren een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om hun leven en/of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige medewerkers.
YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. Het is net deze gemeenschap die de basis vormt van beide programma’s.

Bekijk dit goed doel