Totebags voor Awel

Ten voordele van AWEL

Wij maakten katoenen herbruikbare tassen met 2 verschillende ontwerpen. De ontwerpen zijn gemaakt met een knipoog naar psychische problematiek maar zijn, net zoals Awel, laagdrempelig. Help mee het stigma te doorbreken door de tas te dragen. Met jullie steun maken we Vlaanderen weer een stukje gelukkiger, one kid at a time.

Wil jij ook graag een tas? Contacteer ons via facebook of spreek ons aan!

Waarom dit goed doel?

1 op de 3 jongeren in Vlaanderen kampt met psychische problemen, toch krijgt minder dan de helft hiervan ooit een behandeling. Als eerstejaars assistent-artsen in de kinder- en jeugdpsychiatrie willen wij ons steentje bijdragen om de eerste stap naar hulp zo klein mogelijk te maken en het stigma rond psychische problemen te doorbreken. 'Awel' is een organisatie die luistert naar alle kinderen en jongeren met een een vraag, een verhaal, een probleem. De vrijwilligers van Awel zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, sms of online. Maar: Awel heeft geld nodig om deze vrijwilligers aan te werven, op te leiden en te ondersteunen. Wij willen hieraan meewerken.

AWEL

Awel is de hulplijn voor kinderen en jongeren.
Awel luistert, voelt mee en denkt mee met oproepers via een gratis en makkelijk bereikbaar contactkanaal (telefoonnummer 102, e-mail, chat en een jongerenforum).

Hoe kan jij helpen? Organiseer een leuke inzamelactie, koekenbak, enz. En schenk een kind of jongere een gesprek met Awel.

Bekijk dit goed doel