Tormans For Live

Ten voordele van Huis Ter Leye

Tormans detacheert technische profielen en is gevestigd in Geel, Evergem en Mechen. We trachten zoveel mogelijk chocolade gereedschapssetjes te verkopen om de toekomst en de uitbouw van Huis Te Leye een duwtje in de rug te geven. Het chocolade gereedschap is dus een link naar ons technisch personeel maar ook naar Huis Ter Leye die op zoek zijn naar extra middelen om een nieuw gebouw te zetten.

Waarom dit goed doel?

Warmte, kinderen, ..
De dochter van één van onze collega's zet zich in voor Huis Ter Leye en heeft ons weten te overtuigen om voor dit goede doel te kiezen.

Huis Ter Leye

Huis Ter Leye is een Centrum voor Integrale Gezinszorg. Het biedt veelzijdige ondersteuning aan kwetsbare gezinnen met focus op de ontwikkeling van het jonge kind. Als er een groot verschil is tussen wat een baby nodig heeft en wat de ouders de eerste 1000 dagen bieden, heeft dit een negatieve invloed op het latere leven van een baby. Kinderen hebben nood aan ‘warme relaties’.
CIG Huis Ter Leye uit Kortrijk ondersteunt gezinnen om die warme relaties te bieden. De investering om een baby een zo goed mogelijke start te geven brengt veel op.
De begeleidingstrajecten zijn op maat van elk gezin. Sommige gezinnen verblijven in ons centrum, bij anderen gaan we aan huis. Diverse thema’s komen aan bod in het traject. Denk maar aan ondersteuning bij zwangerschap en bevalling, de eerste stap zetten naar de kleuterklas, werk vinden en behouden, een geschikte woning zoeken, de zorg voor een kindje leren combineren met andere dagelijkse verantwoordelijkheden, netwerk uitbouwen en zo meer.

Bekijk dit goed doel

Video's