Tomborun

Ten voordele van fonds emilie leus

Op 8 september 2019 organiseerden wij een loop- /wandeltocht op de Gentbrugse Meersen in Gent (Driebeekstraat 22, 9050 Gent). Bezoekers konden kiezen tussen rondjes lopen op een parcours van 2 km of een wandeltocht van 6 km.

De lopers en wandelaars kregen 3 tombola-nummertjes bij aankomst. Natuurlijk konden er steeds tombola-nummertjes aangekocht worden, om kans te maken op een van onze mooie prijzen, verkregen via onze sponsors.

(Kinder)animatie, drank- en eetgelegenheden werden ook voorzien. Kortom, een familie-event ter nagedachtenis van onze Tombo, dat gekoppeld wordt aan een goed doel (Fonds Emilie Leus).

Waarom dit goed doel?

Dinsdag 20 maart 2018, de eerste zonnige dag van het jaar, werd voor Tom zijn laatste motortochtje. Tom De Paermentier (26) werd het slachtoffer van een tragische verkeersongeval op de N42 in Oosterzele, waar een vrachtwagen inreed op een file.

Ter nagedachtenis van Tom willen wij Fonds Emilie Leus steunen in het voorkomen van meer verkeersslachtoffers.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel

Video's