Toko Natal (Kerstshop)

Ten voordele van DE KINDEREN VAN FLORES

Wij verzorgen een popup geschenken winkel in het hartje van Sint-Truiden. Naast geschenken en leuke hebbedingen, zijn er ook producten waar je kan van smullen.

Waarom dit goed doel?

Omdat ik zelf dit project al 7 maal bezocht en via hun enkele kinderen persoonlijk steun dmv financiƫle adoptie. Als ik dan zie hoe deze kinderen vooruitgaan, kan ik alleen maar blij zijn en het doel verder steunen. net zoals ik zie hoe zij proberen om andersvaliden een opleiding te laten geven zodat ook zij een eigen inkomen hebben en dit in een land waar andersvalide vaak betekent naast de boot vallen.

DE KINDEREN VAN FLORES

Wij zorgen via onze kindertehuizen voor opvang van kinderen in nood: wezen, gehandicapten, zieken, ondervoede kinderen. De opvang proberen we zo kort mogelijk te houden gezien een kind thuishoort in een gezin en niet in een tehuis.
Daarnaast zorgen wij voor scholing door financiƫle steun aan gezinnen, maar ook door onze eigen kleuterschool en door een studentenhuis voor meisjes van het lager middelbaar.
Wij proberen de zelfredzaamheid van de tehuizen te verbeteren en hebben daarom ook een eigen technische werkplaats en een eigen boerderij. Spijtig genoeg is de nood nog steeds groter dan de opbrengst en blijft hulp uit het Westen nodig.

Bekijk dit goed doel