tmaganders

Ten voordele van Join For Water (Protos vzw)

Concept Dopperstickers

Water is het blauwe goud. En goud wordt niet verpakt in plastic zakken. Dus waarom zouden we het water in lelijke flessen vervoeren. Dopperflessen zijn de hipste manier om je vloeibare delicatesse mee te nemen. Deze zijn reeds beschikbaar in allerlei toffe kleuren.

Maar wij willen nog die stap verder gaan. Hervulbare waterflessen zijn het vervoermiddel van het blauwe goud en verdienen dan ook de beste versiering. Diamanten en robijnen zijn misschien wat duur, maar hippe stickers maken van elke fles een uniek stuk. Elke sticker vormt een leuke verwijzing naar het blauwe goud, afkomstig van een populair nummer of een viraal filmpje. Op elke stickers vindt je ook handige manieren waarop jij je waterverbruik kan verminderen.

Waarom dit goed doel?

Water is een basis behoefte.

Join For Water (Protos vzw)

Water is één van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Join For Water is de enige ngo in België die zich voluit focust op water, en alles wat daar bij komt kijken.

Elk jaar krijgen tienduizenden mensen toegang tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair, hygiëne of water voor landbouw. In België zet Join For Water in op het verkleinen van de watervoetafdruk, want onze consumptie zet ook elders watervoorraden onder druk.

Bekijk dit goed doel