Tijmen* for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

We verkopen snoepjes, wafeltjes, lichtjes en drinkbussen ten voordele van het Berrefonds zodat zij andere sterrenouders ook zo'n mooie herinneringen aan hun sterrenkindje(s) kunnen bezorgen.

Waarom dit goed doel?

In 2013 werd ik de trotse mama van Tijmen*. Tijmen werd stil geboren. Ik kreeg toen van het Berrefonds kleedjes voor Tijmen en een mooi herinneringsdoosje. Je hebt zo weinig herinneringen aan een sterrenkindje. Ik was dan ook heel blij dat ik deze spulletjes van het Berrefonds kreeg. Graag wil ik nu een actie voor het Berrefonds organiseren omdat ik andere sterrenouders ook een mooi aandenken aan hun sterrenkindje gun.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's