Tielt, Stad Boven De Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Op 1 november toveren we de Europahal te Tielt om tot een waar kinderparadijs van 14 u tot 17 u. De ouders kunnen ondertussen lekker vertoeven in onze wijnbar en koffiehoek! Vanaf 18 u kunnen de ouders genieten van optredens met lokale bands en afsluiten doen we met dj's. We willen van 1 november een warme en plezierige dag maken :)

Waarom dit goed doel?

Lotte en Koen werden in mei 2019 mama en papa van een sterrenzoontje. Lore en Dominique werden ook in mei mama en papa van een tweede kindje deze keer een sterrendochtertje. Door deze gebeurtenis leerden we VZW Boven de Wolken kennen en ook elkaar! Wij willen VZW Boven de Wolken enorm bedanken voor de prachtige foto's en begeleiding tijdens het rouwproces!

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's