Tiegem 10 Miles

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Op zondag 22 december 2019 wandelen we de 2de editie van de " Tiegem10Miles ".
Een sponsortocht ten voordele van "Het Ventiel”, een organisatie die zich inzet voor mensen met jong dementie.

Na de wandeling organiseren we een gezellige drink met hapjes allemaal ten voordele van de Warmste week.
Een warme bijeenkomst;

Fools, Friends & Family hebben dit jaar ook hun duimen in elkaar geslagen en keramiek theelichtjes geboetseerd
in het kader van de Warmste week. De opbrengst van deze lichtjes gaat net als de opbrengst van de wandeling integraal naar "Het Ventiel”.

Waarom dit goed doel?

In naam van Bart Dehullu registreer ik zijn actie. Bart, 53 jaar, heeft zelf jongdementie. Bart draagt Het Ventiel een warm hart toe vandaar dat we het Ventiel als goed doel kiezen.

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel