Tie-dye for life

Ten voordele van Dare to Dream Project

Ik ben gestart met het schilderen van mijn eigen t-shirts. Toen kreeg ik er veel complimenten over en dacht ik er aan om deze te gaan verkopen. Dus dan ben ik begonnen met een instagram- pagina voor de verkoop van mijn t-shirts. Mensen kunnen alle kleuren, patronen en maten kiezen. Hierna plaatsten ze een bestelling en dan wordt deze gemaakt.
Mensen betalen 12 euro voor een t-shirt.

Waarom dit goed doel?

Ik vind vrouwenrechten een zeer belangrijk thema dat veel te vaak nog wordt vergeten, zeker in derde wereldlanden. Er is nog veel werk aan de winkel en dit moet iedereen weten. Daarom hoop ik een steentje te kunnen bijdragen.

Dare to Dream Project

Bij Dare to Dream geloven we dat elk meisje het recht heeft om haar dromen te verwezenlijken. Daarom geloven wij dat "if you can dream it, you can do it."

Wij inspireren en steunen kansarme meisjes om hun dromen waar te maken. Hiervoor organiseren we in Zuid Afrika, Kenya en Uganda evenementen en workshops in scholen in sloppenwijken waarbij lokale, succesvolle vrouwen hun verhaal delen met de meisjes. Wij noemen het "TED Talks for Girls."

Van 20 - 24 januari 2020 trekken we naar Zuid Afrika. We doen 2 Dare to Dream evenementen in een sloppenwijk buiten Kaapstad. Meer dan 2.000 studenten uit 3 scholen zullen aanwezig zijn! Daarnaast organiseren we samen met pedagoog Luk Dewulf een workshop om 46 onderwijzers te leren hoe ze kinderen hun talenten kunnen helpen ontdekken. (Je ziet het: ook wij blijven ambitieus groeien en alles doen om meisjes te inspireren om hun dromen waar te maken!)

Bekijk dit goed doel