Thomas' Warmste Week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik zou graag nog eens iedereen uit de mijn familie en vrienden samenroepen om nog eens samen te zijn en ondertussen geld inzamelen voor het goede doel, Kom Op Tegen Kanker

Waarom dit goed doel?

Mijn naam is Thomas Naessens en er is bij mij 1 jaar geleden leukemie vastgesteld. Nu is deze ondertussen terminaal en zou ik als 1 van mijn laatste wensen geld inzamelen voor het goede doel en de warmste week.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel