#theo4tejo, de warmste week stubru, samen sterk voor TEJO

Ten voordele van TEJO Kortrijk

Verkoop van Theo de kikker, juweeltjes,bierpakketjes,wenskaarten,snoepzakjes, granola en schoonmaakazijn, doorlopend te verkrijgen in brouwerij met brasserie 't Gaverhopke.
Op 6 oktober vind je ons tijdens de zondagsmarkt in Marke, daar ook juweeltjes met uw vingerafdruk te verkrijgen, ter plaatse gemaakt.
Vanaf oktober een warme knooppunt fietstocht met start en aankomst in brouwerij met brasserie 't Gaverhopke Platanendreef 16 8790 Waregem Nieuwenhove.
Op 14-15 december warmste wandeling tijdens kerstmarkt in brouwerij met brasserie 't Gaverhopke.
Veiling van door BV's gesigneerde kikkertjes , o.a. Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Gella Vandecaveye, James Cooke, Gert Verhulst,Eva De Roovere en vele andere.
Post uw foto met Theo de kikker op facebook of instagram, gebruik #theo4tejo en win een mooie prijs van brouwerij met brasserie 't Gaverhopke.
Dikke merci voor uw steun.

Waarom dit goed doel?

Omdat psychologisch lijden, pijn ervaren in je zijn, jezelf ergens onderweg verloren zijn een zware rugzak is in het leven, die vaak voor de rest van je leven een impact heeft.
Daarom is een luisterend oor, psychologische hulp zo nodig. Als jongeren op tijd aanhoort worden, op tijd begrip ervaren en zichzelf kunnen uiten van wat er mis gaat in hun leven, dan is er een grote kans dat het allemaal goed komt en ze volwassen kunnen worden een deel verlost van hun lijden.
Ik spreek uit ervaring, heb jarenlang gevochten, ik kon het wel alleen, tot mijn emmer overliep, ik van de top van mijn berg viel en weer moest opstaan. Jarenlange pijn nu verwerken is niet eenvoudig, vandaar leve Tejo, die onmiddellijk helpt en luistert, zulke dingen raken me intens diep.

TEJO Kortrijk

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig maakt? Word je gepest? Ben je boos over iets? Voor TEJO Kortrijk maakt het niet uit. Spring bij ons binnen en doe je verhaal. Wij bieden gratis, onmiddellijk, kortdurende en anonieme hulp aan, met of zonder afspraak. Vanaf het eerste gesprek krijg je een vaste professionele therapeut waar je wekelijks of tweewekelijks mee mag afspreken. We bekijken samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Bekijk dit goed doel

Video's