Theelichtjes for life

Ten voordele van Boemerang vzw

Ook dit jaar slaan we de handen in elkaar om van de week voor kerst de warmste week van het jaar te maken. We trachten om het dit jaar nog gezelliger te maken in de huiskamer. Als bouwbedrijf maakten we, in samenwerking met het Arbeidszorgproject van De Sprong vzw, houten theelichthouders in verschillende maten en kleuren. Dit zal zorgen voor net dat extra tikkeltje sfeer tijdens de feestdagen!

Het Arbeidszorgproject van De Sprong vzw is bedoeld voor mensen voor wie de kloof met de reguliere arbeidsmarkt te groot is. Arbeidszorg waarborgt ook voor deze mensen het recht op arbeid.

De theelichthouders zijn te verkrijgen vanaf 18 november t.e.m. 16 december 2019 bij Driesen nv te Pelt. Er zijn twee formaten en twee kleuren beschikbaar die naar keuze kunnen worden samengesteld. Per theelichthouder vragen we € 5. Bestellen kan op het nummer 011/64.10.72 of via mail naar av@driesennv.be.

Waarom dit goed doel?

We willen met deze actie een symbolisch lichtje opsteken voor het goede doel Revalidatie en MS Centrum te Pelt. Zelf hebben we al veel samengewerkt met hen, we weten dan ook bijzonder goed dat ze zich honderd procent inzetten om de mensen te helpen. Concreet gaan we vzw Boemerang steunen, zij bieden hulp aan patiënten met chronische neurologische aandoeningen en zijn verbonden aan de MS-campus te Pelt. We hopen hen een warme bijdrage te kunnen leveren met onze actie.

Boemerang vzw

Een persoon met een chronische neurologische aandoening (Multiple Sclerose of MS) is méér dan zijn/haar ziekte. Tijdens de opname en revalidatie worden alle aspecten van de zorgvraag - dus ook de welzijnsaspecten - in samenhang met elkaar behandeld. Echter dergelijke welzijnsinitiatieven kunnen niet gefinancierd worden via de reguliere budgetten. Om deze projecten te kunnen uitvoeren, maar ook om de projecten die al zijn gerealiseerd te onderhouden organiseert vzw Boemerang een aantal activiteiten met als doelstelling financiële middelen bij elkaar te brengen.
Zo wordt de behoefte van onze doelgroep aangevuld en wij vinden dat het, ondanks de optredende beperkingen, ietsje meer (levensvreugde) mag brengen.

Bekijk dit goed doel