Thee met een hart

Ten voordele van THINK PINK

Tijdens onze winterhappening kan u in een sfeervolle setting komen genieten van samenzijn, gezelligheid, heerlijke theeproevertjes, een verwarmende kop thee of kruideninfusie of een verrassende theemocktail- of cocktail, en kan u gratis en vrijblijvend informatie krijgen over losse thee, tisanes en gezondheid/kanker, daar (losse, biologische) thee een heel belangrijke plaats kan innemen in het dieet van kankerpati├źnten.

Waarom dit goed doel?

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met deze ziekte : hetzij van heel dichtbij, hetzij van veraf...
Reeds 2 jaar steunen wij dit goede doel, met de verkoop van 'ApocalypTEAca', heerlijke thee├źn en tisanes, die deel uitmaken van de merch van de Finse Cellometalband Apocalyptica.
De thee wordt bij ons geblend en verstuurd, en een groot deel van de winst gaat ( in samenspraak met de bandleden ) naar Think Pink.
Tijdens de warmste week willen we een speciale actie ondernemen, om nog een extra centje te kunnen doneren.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel