Theater for Life bij Extremis in Proven

Ten voordele van De Lovie

Designbedrijf Extremis stelt haar showroom open voor Theaterbende PROT die haar stuk ‘Rust’ brengt.

‘Rust’ gaat over drie dertigers: Lode, Moniek en Vincent. Ze runnen samen een rusthuis en zijn gespecialiseerd in hoogbejaarde terminale rijken. Liefst zonder erfgenamen.
We gaan met hen op stap doorheen drie fasen in hun leven. Dit verhaal vol humor en soms absurde anekdotes zit vol passie en verkilling, vriendschap en verraad, sleur en hoe we die op een soms bizarre manier willen doorbreken.
Voorstellingen op vrijdag 1 en zaterdag 2 november telkens om 20 uur (Couthoflaan 20b, Proven).
Tickets via https://www.prot.be/nl/rust

Na de voorstelling baat het Extremis team de bar uit tvv De Warmste Week. De opbrengst gaat naar het drama-atelier van Artîlerie (De Lovie). We willen hen graag een duwtje in de rug geven bij het maken van hun nieuwe voorstelling in 2020.
Theaterbende PROT en toneelschrijver Mathias Sercu steunen hetzelfde goede doel!

Waarom dit goed doel?

We vonden het belangrijk om een regionaal goed doel te kiezen. Aangezien De Lovie zo goed als naast onze deur ligt en we in het verleden reeds een aantal projecten realiseerden met hen, was de keuze snel gemaakt. Ook 'togetherness' - één van de bouwstenen van ons bedrijf - is een belangrijke pijler van deze sociale organisatie waar de bewoners zoveel mogelijk betrokken worden bij de samenleving.

De Lovie

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking: in onze locaties, maar ook thuis. Samen met hen, en wie voor hen belangrijk is, bouwen we aan kwaliteit van leven en een sterk netwerk verweven met de samenleving.

Bekijk dit goed doel