The Warmest Stream

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Elke dag Live entertainment op Twitch tussen 20u en 24u (kan later worden) met spellen zoals Minecraft of World of Warcraft. Op zaterdag en zondag, indien mogelijk, zal ik eerder streamen en is mijn zoontje dan ook te zien.

Voor alle donaties die niet naar #TeamPia gaan, doe ik iets geks/grappigs. Wil je weten wat precies? Kijk dan snel op https://twitch.tv/ceannagrey

Als je zelf ook online streamer bent of graag eens wilt weten hoe het eigenlijk werkt, stuur dan zeker een mailtje naar ceannagrey@sprintweb.be en dan maken we een afspraak!

Waarom dit goed doel?

Mijn zoontje heeft als 6 maanden oude baby een week onder een zuurstofkap moeten liggen door een zware longontsteking. Ik voelde me toen zo radeloos en eenzaam dat ik kan begrijpen hoe het voor kinderen moet zijn die iets ouder zijn en nog veel langer in een ziekenhuisbedje moeten blijven.
Lachen is een van de beste medicijnen die er bestaat, omdat het ons even onze ellende doet vergeten, dus daarom kies ik ervoor om een ziek kind een dag vol plezier te geven! Ze zijn uiteindelijk ook een stukje van de toekomst.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel