The TREE musketeers

Ten voordele van Vriendenkring van Brandwondenpatiënten van het UZ Gent

The TREE musketeers zijn 3 vriendjes Kamiel Steyaert, Cyriel Verhalle & Réne Kindt (tss de 10 &12jaar ) die kleurrijke simpele blaadjes papier op speciale wijze knippen en plooien en uit het niets, een prachtig kerstboompje uit hun vingertjes toveren. Ze verkopen die aan 0,5€ en 1€, een kleine of een grotere kerstboom.

Op 13dec is er MUSIC for CHARITY een huiskamerconcert in de WINTERBAR van pastorie Caeneghem (in Kanegem - Tielt) met MITCH97 & N2Music, deuren open om 17u00 / live music vanaf 20u00 -- food en drinks -- alle opbrengsten gaan naar de VZW.

Waarom dit goed doel?

omdat we vol bewondering zijn voor Michiel Buseyne die bijzonder positief in het leven staat, barst van de ambities en talent. Michiel is een brandwondenpatiënt die als hij 18mnd oud was frituurvet over z'n lichaam heeft gekregen. De VZW waar Michiel is bij aangesloten verricht bijzonder mooi werk met hun ondersteuning bij de re-integratie in de maatschappij van brandwondenpatiënt die voor het leven getekende zijn.

Vriendenkring van Brandwondenpatiënten van het UZ Gent

De vzw streeft er naar om de brandwondenpatiënten en hun omgeving maximaal te ondersteunen op sociaal, psychologisch, materieel of financieel vlak. Ook na het beëindigen van de acute medische behandeling wil de vzw de patiënten en hun familie helpen bij de re-integratie als persoon in de maatschappij. Daarom organiseert de vzw een brede waaier van activiteiten om de brandwondenpatiënten te informeren en onderlinge contacten te bevorderen.

Bekijk dit goed doel

Video's