The Inventor

Ten voordele van Berrefonds VZW

We hebben witte T-shirts ontworpen met 'the Inventor' op in het fluo roze en baby blauw. We zullen deze verkopen aan € 29,99 per stuk via onze webshop. Alle opbrengst hiervan zal geschonken worden aan De Warmste Week en aan Het Berrefonds.

Waarom dit goed doel?

Het Berrefonds biedt herinneringsdoosjes aan en geeft steun aan ouders, broers en zussen die geconfronteerd worden met het verlies van hun kind, broertje of zusje.
Dit jaar verloor onze collega Ken en zijn vrouw Isabelle hun dochtertje Juna. Als collega's willen wij hun graag een hart onder de riem steken en de herinnering aan Juna levendig te houden. Daarom lijkt ons het Berrefonds de ideale organisatie om dit te kunnen verwezenlijken.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel