The Happiness Light Evening After Party

Ten voordele van Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

Allround Happiness Foundation is een startende vrijwilligersorganisatie in Gent die projecten organiseert in teken van Happiness of in het nederlands, 'gelukkig zijn'. We zijn bezig de Gentse inwoners en studenten een mooie 'Happiness Time' te bezorgen in het hartje van Gent. We doen dat door Allround of 'diverse' thema's aan te spreken zoals bijvoorbeeld, emoties, taboes te doorbreken, karakters, ... Dit doen we uiteraard niet alleen. We rekenen altijd op steun van het Genste volk en studenten. Om samen naar een betere 'Happiness' toekomst te streven.

Dit project is de trots van Allround Happiness Foundation. We willen een warm hart toedragen aan iedereen die een belangrijk persoon (vriend, familie of kennis) is kwijtgeraakt. En na het mooie gebaar op het kerkhof van Gent geven we een After Party in De Coulissen Gent om samen met je vrienden, familie en medestudenten te genieten van elkaars samen zijn. We voorzien van diverse verrassingen en cocktails.

Waarom dit goed doel?

Allround Happiness Foundation wil een warm hart toedragen in de samenleving in Gent en Vlaanderen door iedereen terug gelukkig te maken en altijd zo positief mogelijk te blijven in het leven. We willen ze hoop bieden op een betere toekomst! En voedselondersteuning Gent kan ons daarbij helpen dit doel te verwezelijken.

Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

Vzw Voedselondersteuning Gent (VOG) ondersteunt initiatieven die de armoede in Gent bestrijden en doet dat door middel van hulp aan verschillende vzw's die werken rond armoede en voedselbedeling.
De voorbije 12 jaar ondersteunde het VOG deze vzw's door het financieren van onder andere: melk, pampers, warme winterjassen voor kinderen meer dan 10.000 kerstmaaltijden en meer dan 1000 maaltijdbonnen, koelkasten, diepvriezers, kookvuren, potten, pannen, tafels, stoelen, vervoer,...

Bekijk dit goed doel