The Game For Life

Ten voordele van ALLERGIENET

Bucklefish brengt 22 november zijn debuutsingle 'The Game' uit en om dat te vieren organiseren ze op 30 november een release party 'The Game for Life' voor de warmste week. Wat mag je verwachten? Een avond vol muziek gebracht door bands uit de buurt en dat allemaal voor de warmste week. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar Allergienet vzw.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor het goede doel allergienet omdat er zeer weinig initiatieven zijn die zich inzetten voor het bestrijden van allergieën, terwijl het wel een ziekte is die alsmaar meer voorkomt. Daarom vinden wij het belangrijk dat goede doelen als allergienet meer aanzien en steun krijgen.

Onze drummer Giles weet als geen ander hoe het is om te moeten leven met allergiën. Hier een kleine getuigenis van hem “Het leek een onschuldig busje sojamelk tot mijn lippen en nadien mijn gezicht opzwelden. We hebben de ene na de andere test laten uitvoeren en trokken van ziekenhuis naar ziekenhuis. Gevogelte, vis, soja, noten, rauw fruit en rauwe groenten vormen nog steeds een probleem. Dit zal de komende jaren niet veranderen als er niet meer onderzoek wordt gedaan en er niet meer aandacht naartoe gaat.”

ALLERGIENET

Allergienet is de belangenorganisatie voor en door mensen met allergie, atopie en atopische dermatitis!
Het zijn ongeneeslijke chronische ziektes Een groot aantal patiënten heeft het enorm moeilijk heeft om iedere dag opnieuw te moeten leven en werken met de verschillende symptomen. (voedselallergie, eczema, astma, ...) Tevens is het zo goed als een onbekend feit allergie dodelijk kan zijn!Steun a.u.b. onze werking en help ons te helpen: www.allergienet.be www.eczemanet.be www.allergieopschool.be www.anafylaxie.be www.urticaria.be

Bekijk dit goed doel